Na linku ispod možete preuzeti dokument:

Forum administrator

Poneko ponesto od postova i pogleda, ali retko ko odgovara ili se ukljucuje u raspravu. Pa forumi i sluze tome da se iznesu misljenja, stavovi i iskustva.
Ovaj tekst imamo i na forumu i na retrospektivi sajta i ko god je zainteresovan moze da ga procita i prokomentarise.
Pa tako sad imam od psorijaze, preko hipertenzije do RA i F33 kao glavnih do raznih sporednih dijagnoza koje uglavnom nastaju kao normalna posledica ovih 4. Zato se nadam da ce ovakav pristup kakav je kod akademika Jerotica poceti da preovladava, pa i za mene ima mnogo vise nade.

boli me ruka ..Ako ce ista pomoci moje misljenje profesor Jerotic je totalno u pravu.Bas kao sto je neko vec rekao,kao da me poznaje te me lepo opisao bas ..Misljenja sam da moj RA tek poceo:( je izazvan psihickim bolom..Jedino dobro u svemu ovom ako ista moze biti dobro je da vise dusa me ne boli..jasnica je napisao:Lep pozdrav svima
Ne mogu dugo ni puno da kucam...boli me ruka ..Ako ce ista pomoci moje misljenje profesor Jerotic je totalno u pravu.Bas kao sto je neko vec rekao,kao da me poznaje te me lepo opisao bas ..Misljenja sam da moj RA tek poceo:( je izazvan psihickim bolom..Jedino dobro u svemu ovom ako ista moze biti dobro je da vise dusa me ne boli..
Mnoga udruzenja osnivaju cak i grupe za jedan takav rad. Tako nam je svima nekako lakse. Pogotovo nama koji imamo vezano, tj. psihosomatsko oboljenje.
ili kazes
. Meni licno je veoma vazno da me saslusaju, ali da i ja saslusam i pomognem onoliko koliko je u mojoj moci. Zato samo napred i neustrucavaj se

a opet svaki slucaj je slucaj za sebe,granica bola trpljenja kod
doduse nije mi nista ni naplatio...
Povratak na Predlozi, ideje, komentari
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju