od marijabc » Uto Apr 27, 2010 8:13 pm
Hvala puno na odgovoru, mada doduse to su uglavnom stvari koje vec i sama znam, tj. manje vise shvatila sam kroz ovih pet godina mnogo stosta. Na moju veliku zalost u medjuvremenu je doslo i do degenerativnih promena na vratnoj i lumbalnoj kicmi, ocajno me bole ne samo mali nego i veliki zglobovi (skocni zglobovi, kolena, kukovi, ramena, laktovi ), trenutno sam u dnevnom boravku na Institutu za psihijatriju KCS zbog duboke reaktivne depresije sa psihoticnom epizodom plus sumnjaju i na bipolarni poremecaj. Pijem i kardiolosku osim reumatoloske i psihijatrijske terapije. Ma od jedne "zene zmaja" postala sam "zena pihtija".
U sustini bilo bi mi zaista drago da se, ako postoji neko ( znam da je ova vrsta artritisa znatno redja od RA) ko ima slicne probleme, javi.
Ocekujem uskoro poziv i za biolosku terapiju Enbrelom, ali to je jos uvek sargarepa na dugackom stapu.
Tek sam se uclanila u ORS, podruznica na VMA, a posto nisam uspela da dodjem na poslednje predavanje koje je bilo 23.04.2010., volela bih da znam kada ce biti sledece i da li postoji neki nacin da dodjem do sadrzaja tema od 23.04.
Veliki pozdrav i hvala unapred